Moderne Bachata – Solo – Beginners

De beste start voor Bachata! Leer Bachata dansen vanaf de eerste basis stappen, de eerste draaien maar leer ook waar Bachata vandaan komt en welke instrumenten er in Bachata muziek zitten. Je hebt voor deze cursus geen partner nodig.

Bachata Passion · November 1, 2021

De beste start voor Bachata zonder partner!

In 7 lessen nemen we je mee door de 9 belangrijkste Beginners elementen, om te zorgen dat jij een goede start maakt met Bachata. Deze cursus is gericht op de moderne stijl van Bachata, die op dit moment overal ter wereld gedanst wordt. Je hebt voor deze cursus geen partner nodig.

Klik op de knop hier rechts TAKE COURSE.
Tip: kies CreditCard als je met iDEAL wil betalen, dan kom je op de iDEAL betaalpagina.

We gaan niet alleen maar dansen, we gaan ook in op de theorie, geschiedenis en instrumenten in de Bachata. Want om Bachata te dansen is het ook belangrijk om de oorsprong en de muziek te begrijpen!

Het beste is dat je deze cursus overal en op elk gewenst moment kan volgen! Dit is je kans om te leren dansen in je eigen huiskamer met Geno & Steffie, de oprichters van Bachata Passion, bekend als de beste all-round Bachata dansschool van Nederland.

Pas op, het risico van onze lessen is dat je (nog meer) verslaafd raakt aan deze mooie, gepassioneerde, sensuele, uitdagende en zeer verslavende dans!

About Instructor

Bachata Passion

We are a Dance Company from the Hague (the Netherlands) that is very passionate about Bachata. We believe that Bachata is the perfect combination of sensual bodymovements, challenging footworks, beautiful turn patterns, passion and musicality. By not focusing on only the Bachata Moderna, Sensual or Traditional/Dominican but rather embracing all different Bachata styles, Geno & Steffie have succeeded in creating their own Bachata Passion style with a strong focus on musicality in which all Bachata styles are combined.

14 Cursussen

+18 enrolled
Not Enrolled
or €25

Cursus Includes

  • 8 Lessen
  • 26 Onderwerpen
  • 4 Quizzen
  • Cursus Certificate
error: