Ladystyling – Intermediate

Bachata Ladystyling met Demi van Bachata Passion. Je ziet haar op Instagram, Facebook, YouTube en natuurlijk in de wekelijkse lessen met prachtige bodymovements en ladystyling combinaties. Leer het direct van haar in deze cursus Ladystyling Intermediate.
Steffie · July 28, 2021

Upgrade je bachata styling met Demi!

In 5 lessen neemt Demi je mee door verschillende bachata technieken, styling variaties en bodymovements waarmee jij aan de slag kan om je bachata styling naar een hoger niveau te brengen. Demi neemt je stap voor stap mee door al haar styling combinaties bewegingen die je makkelijk in je huiskamer kan oefenen.

Klik op de knop hier rechts TAKE COURSE.
Tip: kies CreditCard als je met iDEAL wil betalen, dan kom je op de iDEAL betaalpagina.

We gaan niet alleen maar dansen, we gaan ook tot in de details in op waar bewegingen vandaan komen en hoe je die mooi kan afmaken.

Het beste is dat je deze cursus overal en op elk gewenst moment kan volgen! Dit is je kans om te leren dansen in je eigen huiskamer met Demi, van Bachata Passion, bekend als de beste all-round Bachata dansschool van Nederland.

Pas op, het risico van onze lessen is dat je (nog meer) verslaafd raakt aan deze mooie, gepassioneerde, sensuele, uitdagende en zeer verslavende dans!

About Instructor

Steffie

3 Cursussen

+5 enrolled
Not Enrolled
or €35

Cursus Includes

  • 6 Lessen
  • 34 Onderwerpen
error: